4 вида тренировки, които са подходящи за дома

Факт: спортът се премести онлайн! Преди това нямахме представа какво е да го правим у дома и само малцина можеха да го правят ефективно и редовно. Сега всеки ден има различни предизвикателства, обучението е на видео и хората са се научили да се справят с много упражнения с помощта на импровизирани средства.

Увеличете силово-силовите тренировки

Когато казват силови тренировки, мнозина си представят много напомпани спортисти с купчина мускули. Но това е далеч от истината. Силовите тренировки са предимно полезни за предотвратяване на наранявания и укрепване на опорно-двигателния апарат.

Тренирайки, ние подготвяме тялото си за различни натоварвания, а използването на тежести ни позволява постепенно да повишаваме нивото на трудност. Тук има възможност да работите по посока - можете да изпомпвате мускулите и качествата, които ви интересуват.

Също така, силовите тренировки са се доказали много добре в тренировките с тежести. Между другото, изобщо не е необходимо да се използват огромни тежести. Дори малка щанга ще даде на вашата тренировка съвсем различно усещане и изпълнение.
Mobirise
Започнете редовни тренировки - йога, стречинг, стречинг

Класическо разтягане и разтягане се използва от повечето спортисти. Такива програми за обучение са насочени към укрепване на връзките, подобряване на подвижността на ставите и възстановяване след циклична работа. Подходящ за всички!

За тези, които искат да добавят философско измерение, йога е идеална. Необичайни позиции на тялото, контрол на дишането, не прекалено тежко и не отнема много време. Полезно е не само за начинаещи, но и за професионалисти. Това е йога, която удължава вашия атлетичен живот и помага на тялото да се възстанови.

КЪДЕ ДА СТАРТИРАМ: сутрешен комплекс за 15-20 минути. Това ще ви зареди с енергия за деня и ще ви позволи да събудите вътрешната си енергия.

Mobirise
Mobirise
Опитайте ново - тренировка с тежести

Всичко, от което се нуждаете за този вид тренировка, е вашето тяло. Философията на такова обучение е следната: всеки ден се повдигаме огромен брой пъти и това тегло е оптимално за нашето обучение. Лицеви опори, клекове, притискания, статична работа - за вас има огромна маса различни упражнения.

Няколко важни принципа - алтернативни упражнения за мускулни групи. Например след лицеви опори правете клекове, последвани от усукване и т. Н. Втората точка - опитайте се да правите упражненията ефективно. По-добре да правите по-малко, но по-добре. Добавете статични упражнения: дъски и разнообразни стелажи.


Искаме да ви разкажем с какви спортове можете да се занимавате вкъщи и как това ще ви помогне лично.


Контакти

© Copyright 2021 Mobirise - Всички права запазени

Mobirise site creator - Click for more